Kurser

Vi erbjuder ett flertal kurser inom klättring, kajak, kanadensare, issäkerhet samt långfärdsskridskor. Våra kurser finns på olika nivåer – så oavsett om du är nybörjare eller har gedigen erfarenhet har vi något som passar dig. Kurserna går i både Sverige och utomlands och vi erbjuder såväl korta endagskurser som veckolånga kurser.

Vi har stor vana vid att verka i olika utomhusmiljöer och innehar instruktörslicenser inom klippklättring, havskajakpaddling, överlevnad och dykning.

Aktuellt

Under det gångna året har flera organisationer, företag och skolor hört av sig för utbildning av såväl studenter/elever och personal. Vi har ett brett fält i vår kunskapsbas och kommer resten av året endast arbeta efter vi fått beställning av utbildningsanordnare eller privatpersoner. Ni är hjärtligt välkomna att höra av er!

Tror du att detta är ett jobb som passar dig så har vi just nu en ledig tjänst.

 


Fälten markerade med en * är obligatoriska

Bokning

Du kan boka eller göra en intresseanmälan på vår webbplats. Vi skickar då en bekräftelse alternativt återkommer om vi behöver ytterligare information. Du kan även maila oss på info@ssgb.se. Uppge då vilken kurs du vill gå så återkommer vi med mer information och bekräftelse.

Åldersgräns
Våra kurser har en åldersgräns på 15 år. Är du under 18 år behöver vi ett intyg från målsman.

Betalning
Du betalar till vårt bankgiro 5015-0045. När vi har mottagit bokningen skickar vi en bekräftelse till dig. Ange alltid namn vid inbetalning.

Avbokning
Om du behöver avboka en kurs kan du göra det via telefon eller mail. Om du gör din avbokning via mail behöver få en skriftlig eller muntlig bekräftelse från oss, så att din avbokning har nått oss. 
Avbokning mer än 30 dagar innan kursstart: Hela kursbeloppet återbetalas
Avbokning 7-30 dagar innan kursstart: 25% av kursavgiften debiteras
Avbokning 0-6 dagar innan kursstart: 100% av kursavgiften debiteras

Ombokning
Om möjlighet finns till ett annat kurstillfälle har du möjlighet att boka om din kurs senast 14 dagar före kursstart. Detta sker utan någon extra avgift.

Sjukdom
Vid akut sjukdom eller annan allvarlig olycka återbetalar vi hela kursavgiften mot uppvisande av giltigt läkarintyg eller motsvarande.

Försäkring
Det är deltagarens ansvar att själv ha en försäkring som täcker aktiviteten. Detta kan exempelvis vara din hemförsäkring eller olycksfallsförsäkring via arbetsgivare, skola eller privat. Var noggrann med att gå igenom vad din försäkring täcker. Om du är medlem i en klubb eller förening som är ansluten till Svenska Klätterförbundet är du försäkrad via denna.

Vid kurser utomlands kan du gärna prata med oss om vad som är viktigt att tänka på gällande försäkring och dylikt.

Läs mer om våra bokningsvillkor här.