Om oss

Sydsveriges Guidebyrå drivs av Christian Persson och Paul Nilson. Tillsammans har vi utvecklat effektiva koncept för erfarenhetsbaserat lärande där vi kombinerar utomhusaktiviteter varvat med teori och reflektion för att utveckla grupper och individer.

Huvudsakligen arbetar vi med företag och organisationer som vill öka sin medvetenhet kring gruppdynamik för att bli en optimalt fungerande grupp – ett team. Vi arbetar även med ledarskapsutveckling på individ- och gruppnivå samt erbjuder utbildning för gymnasieskolor och universitet i idrottsrelaterade kurser. Vi har lärarbehörighet som idrottslärare och naturbrukslärare.

Vår styrka ligger i vår unika kombination av teoretisk och praktisk kompetens. Vi har bland annat forskat i ledarskap i extrema miljöer samt innehar instruktörslicenser inom klippklättring, havskajakpaddling, överlevnad och dykning.

CHRISTIAN_profilfoto2_209x209Christian Persson

Christian Persson bor utanför Lund och är en av landets mest erfarna utbildare inom ledarskap, grupputveckling och friluftssäkerhet med drygt 30 års erfarenhet. Christian har arbetat som universitetsadjunkt på Linnéuniversitetet. Han har en master i outdoor education och har skapat ett flertal utbildningar och kurser, både på universitetsnivå och för gymnasieskolan.

+46 (0) 70 49 47 782
christian.persson@ssgb.se

Paul Nilson

Paul Nilson har en utbildning som idrottslärare och har arbetat som universitetsadjunkt med ansvar för friluftsutbildningar på Linnéuniversitetet. Då han varit kursansvarig för idrottslärarutbildningen har han stor erfarenhet av att utveckla kurser och är väl förtrogen med kursplaner och styrdokument. Fokus har legat på friluftsfrågor och utbildning inom detta, och tillsammans med Christian har han byggt upp en gedigen plattform inom outdoor- och friluftsområdet.

+46 (0) 70 52 63 559
paul.nilson@ssgb.se

Du?

Är du vår nya kollega? Du ska vara mycket utevan, ha en lärarlegitimation och/eller någon instruktörslicens exempelvis inom klättring, havskajak, fjälledare eller motsvarande utomlands.

Du ska kunna vara hemifrån flera dagar om året och klara hålla en bra kontakt med de du undervisar. Du ska även kunna ta kundkontakt och presentera vårt koncept tydligt och attraktivt.

Ring någon av oss eller skicka ditt CV till:
jobb@ssgb.se